Portretter

Ann Helen

Ann Helen

Ann Helen er ei jente som elsker dyr og spennende aktiviteter. Hun er døv på det ene øret, og har valgt å lære tegnspråk. I to sekvenser følger vi henne i ulike fritidsaktiviteter.

Didrik og Celine

Didrik og Celine

Didrik og Celine er to aktive ungdommer. De har begge hatt cochleaimplantat (CI) i flere år. I to sekvenser møter vi dem i samtale med en voksen og ser dem i ulike aktiveteter.

Marion

Marion

Marion går i 9. klasse. Hun har hørselsnedsettelse og har fått cochleaimplantat (CI). Vi følger henne i to sekvenser og møter også den tegnspråklige læreren hennes.

 

 

 

Emil

Emil

Klasserommet til Emil er utstyrt med hjelpemidler slik at han skal få like gode betingelser til å følge med i undervisningen som klassekameratene. I to sekvenser blir vi med i skolehverdagen og hører lærerne fortelle om opplegg og utstyr.

Film hos andre

Sånn er jeg, og sånn er det. Norsk TV-serie fra NRK super, hvor vi får et innblikk i hverdagen til barn som har en ekstra utfordring å leve med. Hedda, 9 år, er født døv. Hun har cochlea implantat (CI). (Denne filmen er ikke tilrettelagt for synshemmede og hørselshemmede)


										
					
Publisert 06.09.12, sist oppdatert 11.06.2018