Kristoffer og sport

For å spille av videoen, må du trykke på avspillingsknappen (play) under.

Fra og med 13.12.20 avslutter Adobe støtten for Flash Player. Funksjonalitet for synstolking, tegnspråktolking eller teksting vil derfor ikke lenger være tilgjengelig.

Du er nå ute av flash objekt.

Synstolket tekstversjon

Synstolk: Det er sommerleir for ungdom fra 13 til 18 år i Hurdal i regi av Barne- og ungdomsavdelingen i Norges Blindeforbund. De har teambuilding. En gjeng med ungdommer står samlet rundt to ledere som stiller dem spørsmål. Kristoffer forteller.

Leder: Driver du med idrett? En hånd i været hvis du driver med en eller annen form for idrett. Samme hva det er.

Kristoffer forteller: Jeg vil gjerne holde meg i form. Like mye for min skyld som for andres, ikke sant? Jeg har alltid vært, eller i hvert fall i det siste, vært veldig opptatt av å holde meg i form.

Synstolk: Kristoffer er i klatreveggen sammen med flere. Joakim følger med.

I bakgrunnen, en annen leder: Kjempebra, Espen.

Leder: Kristoffer.

Joakim: Litt høyere opp.

Kristoffer: Nå da? Oii.

Leder: Det går bra.

Kristoffer: Hehe. Skal vi se. Holde her.

Leder: Sånn ja. Og så tar du opp med armene. Sånn ja. Der. Og så vekt på beina.

Kristoffer forteller: Jeg sier ikke nei til ting før jeg har prøvd dem. Jeg sier ikke: ”Stopp, dette her gjør jeg ikke” før jeg har hvert fall har prøvd. Og det som jeg da ikke får til, det prøver jeg rett og slett å fortrenge, og finne en måte å gå rundt det på.

Synstolk: Kristoffer er ytterst på bryggen sammen med to vannski-instruktører og en leder, som hjelper ham med å ta på vannskiene. Instruktørene ordner med egne vannski og stiller seg opp på hver sin side av Kristoffer. Alle tre holder fast i en stang som det er festet seks liner til. De glir ut i vannet og finner startposisjonen med skituppene opp av vannet foran seg.

Leder: Nå er du snart ute i vannet. Det kan være litt kaldt. Lykke til!

Kristoffer forteller: Men altså jeg, jeg tar folk som de er, og jeg håper at de tar meg også som jeg er. Jeg har ikke noen spesielle kriterier for hvordan folk skal være med meg.

Synstolk: Båten starter og de tre trekkes opp av vannet. Når farten er stor nok deler lederne stokken i tre slik at de har hver sin del å holde i. De kjører nå hver for seg.

(musikk fra brygga)

Leder: Det gikk jo kjempebra.

Kristoffer: Hæ?

Leder: Det gikk kjempebra.

Kristoffer: Å ja.

Leder: Nå kommer brygge rett foran deg. Du kjenner, der er den. Kommer du deg opp?


										
					
Sist oppdatert 05.09.2012