Emilian leker med far

For å spille av videoen, må du trykke på avspillingsknappen (play) under.

På PC-er og Android har du i tillegg mulighet til å velge synstolking, tegnspråktolking eller teksting. For å benytte denne funksjonaliteten må du ha Flash installert. Dessverre er det ikke lenger støtte for Flash på iPad og iPhone. Her kan du aktivere eller laste ned og lese mer om Flash for PC. Ved spørsmål om du ønsker å kjøre Flash må du velge tillat dersom du ønsker synstolking, tegnspråktolking eller teksting av portrettene.

Adobe avslutter støtten for Flash i slutten av 2020. Det er satt i gang et arbeid i Statped for å endre mediespillerne som brukes til å vise portrettene, slik at det igjen blir mulig å benytte alle funksjonene, også på iPad og iPhone.

Du er nå ute av flash objekt.

Synstolket tekstversjon

Synstolk: Emilian og far leker med en fotball på gressplenen foran en høy, grønn hekk utenfor blokken. Ballen har kuler inni seg slik at den lager lyd når den er i bevegelse. Far sparker ballen. Emilian finner den ved å lytte og se etter den. Han kaster den tilbake til pappa. De to har det morsomt sammen.

Moren: Han liker veldig godt å leke ute. Han elsker å spille fotball.

Faren: Litt utfordringer, det er vel det som er mest spennende, i hvert fall for meg som pappa. Det er gøy å se at han mester litt vanskelige ting som kanskje andre barn på hans alder klarer allerede. Det er jo det, som jeg synes er mest spennende, sånn pr nå.

Faren: Nå kommer jeg og tar ballen fra deg.


										
					
Sist oppdatert 26.08.2012