Mie leker med Lego

For å spille av videoen, må du trykke på avspillingsknappen (play) under.

På PC-er og Android har du i tillegg til videoen mulighet til å velge synstolking, tegnspråktolking eller teksting. For å benytte denne funksjonaliteten må du ha Flash installert. Her kan du laste ned Flash.

For å vise animasjonene og simulatorene på mobiltelefon og nettbrett kan nettleseren Puffin benyttes, les mer om dette her.

Du er nå ute av flash objekt.

Synstolket tekstversjon

Synstolk: Mie, ei jente på fire år, en liten gruppe barn og Ingunn, assistenten, er samlet rundt et bord. De leker med Lego. Det er en småblomstrete duk på bordet.

Ingunn: Men du, den presten har mistet foten sin. Kan du finne foten? Hvor er foten til presten? Hun har bare en fot jo. Hvor er foten hen?

Barn: Der er en bukse.

Ingunn: Er det vanskelig, Mie? Kan alle holde huset sitt i hånda? Alle holder huset sitt. Mie, kan du holde den blå trappa der? Nikolai, passe den litt. Det her var vanskelig, men nå skal vi gjøre noe lurt altså. Nå skal jeg ta bort den duken.

Synstolk: Ingunn tar duken av bordet og heller alle klossene ned på det lyse, ensfargede bordet.

Ingunn: Sånn. Nå må vi finne det benet, Mie? Kan du finne foten til presten nå? Der ja, nå klarte du det vet du. Skal jeg hjelpe å sette den på?

Mie: Ja.

Ingunn: Det er litt vanskelig.

Mie: Jeg klarer det.

Ingunn: Skal du prøve det?

Mie: Ja.


										
					
Publisert 11.11.2011, sist oppdatert 26.08.2012