Anne Kristine – Idrett

For å spille av videoen, må du trykke på avspillingsknappen (play) under.

Fra og med 13.12.20 avslutter Adobe støtten for Flash Player. Funksjonalitet for synstolking, tegnspråktolking eller teksting vil derfor ikke lenger være tilgjengelig.

Klikk her for å aktivere Flash frem støtten blir avsluttet.

Du er nå ute av flash objekt.

Synstolket tekstversjon

Synstolk: Anne Kristine Grønsund er på treningsstudio og deltar på en spinning time. Hun har god blikk-kontakt med treneren, som gir ulike tegn når aktiviteten skifter.

Treneren: Gi på litt…

Anne Kristine forteller: Nå er jeg er en person som liker å gjøre veldig mye. Jeg har mange interesser og synes det er innmari mye som er veldig spennende. Det er vanskelig å begrense seg.

Treneren: Nå begynner vi på oppvarmingsbakken, den er ikke brattere enn som så. Gi på litt!

(musikken skrus høyere)

Anne Kristine: Når jeg møter folk som jeg skal forholde meg til så pleier jeg nesten alltid å informere om at jeg hører dårlig.

Trener: Legg på litt til! Kom igjen nå!

(musikk)

Anne Kristine: Så en typisk situasjon da, er jo når jeg trener. Hver gang det kommer en ny instruktør griper jeg tak i vedkommende og sier at: ”Jeg hører dårlig, men hvis du kan vise på fingrene hvor mange minutter som er igjen av sangen, og når vi skal skru tyngre så kan du vri med hånda kanskje? Da hjelper du meg veldig mye.”

Trener: Ta ut det lille ekstra!

Anne Kristine: Så folk er forskjellige, men jeg møter alltid en positiv holdning til å prøve å få det til.

(musikk)

Anne Kristine: Og så elsker jeg å høre på musikk. Jeg hører masse på musikk. Ja, når jeg skal slappe av, da må jeg ha musikk. Da tar jeg gjerne mp3-spilleren min og kobler den direkte på CI. Nå gjør jeg jo det. Eller hvis folk ikke er hjemme så setter jeg på stereoen på full guffe, og så har jeg det helt herlig.


										
					
Sist oppdatert 24.04.2013